lauantai 9. huhtikuuta 2011

fruit works

Nyt on huone siivottu! Imuroin niin että hiki tuli. Se on kyllä ihan totta, että kun huone on siisti, ovat ajatuksetkin järjestyksessä. Muuten tämäkin päivä on mennyt ihan vain rentoillessa. Kävin Eetun luona, se rassukka on ollut kipeänä koko viikon. Katsottiin joku japanilainen animaatio ja syöpöteltiin. Sen jälkeen menin saunaan, keskellä päivää.


Olin aivan tyystin unohtanut mun joululahjaksi saamani Fruit Works-vartalovoiteen ja -suihkugeelin, mutta nyt ne viimein pääsivät kokeiluun. Harmi, etten ole muistanut mokomia aikaisemmin, nuo nimittäin tuoksuvat aivan ihanilta! Pirteä lime virkistää tehokkaasti näin leppoisana päivänä.

Nyt ajattelin tehdä jotain hyvää syötävää ja syventyä lukemaan mun lempiblogeja. No hei - ensimmäinen viikonloppu koeviikon jälkeen, kai mä olen hemmotteluhetkeni ansainnut!

10 kommenttia:

 1. Purnukat ainakin on ihanan raikkaan väriset! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näkösiä! Purnukka on puoli ruokaa vai mitesse meni :D

  VastaaPoista
 3. Osaatko hei yhtään sanoo mistä noita vois saada ku en oo ite ainakaan missään törmänny? On meinaan ainaki herkullisen näkösiä ni ois kiva koittaa itekkin!=)

  VastaaPoista
 4. Veikkaan että noi on tilattu Briteistä, tsekkaapa www.gracecole.co.uk, sieltä löytyy. Suomessa en kyllä ole nähnyt :/

  VastaaPoista
 5. oi kiitos kommentista! :) noi näyttää aivan herkullisilta! Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta.. taidan alkaa seurailemaan ja ehkä liittyä lukijaks :)

  VastaaPoista
 6. Tota eiks noi pidä tilata enkust??

  VastaaPoista
 7. Luulisin, en ole ainakaan täällä törmännyt noihin.

  VastaaPoista