sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

söndag


Eilen oli siis Kaisun vuoro täyttää 18.  Kuvia tuli otettua juhlissa aika runsaastikin, mutta yksikään niistä ei valitettavasti ollut oikein julkaisukelpoinen...

Tajusin, että olen totaalisen koukussa sushiin. Se on vain jotain niin hyvää. Voisi ottaa ihan tavaksi käydä ainakin kerran viikossa syömässä sushia, sehän on ihan terveellistäkin. Mulle iski taas lounasaikaan aivan ylitsepääsemätön himo, ja kun iskäkin oli sellaisella tuulella, päätettiin hakea take away annokset kotiin.

Tiistaina mulla on historiankoe, ja jos haluaisin menestyä, olisin nytkin hiki hatussa pänttäämässä päähäni Maailmansotien vaiheita ja Kylmän sodan kriisejä. Mun tavoitteena on kuitenkin vain päästä läpi, mikä sekin vaatii jonkin verran työtä ottaen huomioon mun tuntiaktiivisuuden (luennoilla olen suurimmaksi osaksi istuskellut omissa maailmoissani). Historia ei ole koskaan kuulunut lempiaineisiini, enkä tiedä yhtään, mistä aloittaisin. Olen aivan pihalla. Ei kai auta muu kuin alkaa lukea kirjaa järjestelmällisesti alusta asti.

5 kommenttia:

 1. Sain tosta kurssista kutosen. Kokeesta tuli oikeastaan 5½.. XD Ja silti kirjotin historian yo-kirjotuksissa. =D

  VastaaPoista
 2. aijaa :D saa nähdä pääsenkö mä edes läpi... en sentään ole kirjottamassa hissaa, siitä ei tulis yhtään mitään! :D

  VastaaPoista
 3. Ei luoja miten hyvännäköistä sushia, nam ! Ja pakko sanoo, että sulla on kyllä ihana tyyli : ) Just sellanen rento, mutta kivan näkönen, ei liikaa yrittämistä : ) Voi olla, että joudun jäämään lukijaksi : )

  VastaaPoista
 4. Niimpä, hyvää se olikin! Kiitoksia kovasti :)

  VastaaPoista