torstai 4. heinäkuuta 2013

instakuvapläjäys

Olen tainnut viime päivinä ottaa vähän huumaa instagramista. Se vaan tuntuu niin jännältä kun kuvat yhtäkkiä latautuvatkin sinne!

Eräänä päivänä kävin Myllyssä

Lähdössä yksille  -  Leikin ruoalla

Lauran kaarassa

Ostin Cubuksesta kympin leopardipöksyt ja leikkasin niistä lahkeet. Myynnissä oli kyllä valmiitakin shortsiversioita, mutta ne olisivat maksaneet parikymppiä. Hehe.  -  Kevyttä kesäluettavaa

Jaa tääkö mun pitäis suomentaa...

Appledog maistui yllättävän menevältä  -  Appledogin ja parin muun jälkeen fiilis oli varsin menevä

Mun kaulaketju on aika swag

Olette varmaan huomanneet (no tietenkin olette, ellette sokeita ole) että banneri meni vaihtoon. Olin vannonut, etten ikinä luovu vanhasta, mutta niin se vaan on että jopa minä kaipaan joskus hieman vaihtelua. Saattaa olla - itse asiassa on hyvin todennäköistä - että palaan takaisin tuttuun ja turvalliseen tekstibanneriin jossain vaiheessa, mutta mennään nyt ainakin hetki tällä. Ellei mun joka puolella vilkkuva pärstä ärsytä liikaa?

26 kommenttia:

 1. mun mielestä tää uusi banneri on älyttömän kiva, niinkun oli vanhakin! :) oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Hahaha nauroin tota ruokalautasta :DDD hyvä työpäivän piristys! Ja hieno banneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva että jotain piristää mun lapselliset pelleilyt :D Kiitos! :)

   Poista
 3. upee banneri on ! ja mun mielestä tosikiva ku kerrot ihan suoraan jos oot ollu hieman juomassa jne ku monilla bloggaajilla taitaa olla se että ne ei hirveesti viittisi sitä mainostaa tai kertoa siitä täälä blogin puolella :-) oot ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Haha, en nyt sitten tiedä onko sitä kovin fiksua mainostaa, mutta onhan se kuitenkin niin olennainen ja luonnollinen osa parikymppisen elämää, että mikseipä sanoisi suoraan :D

   Poista
 4. Hei multa on mennyt vähän ohi, et miks sun pitää suomentaa noita psykologian kirjoja? tai onks ne vaan omaks iloks vai jotain koulujuttuja? Niin ja hieno toi banneri! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoritan tällä hetkellä yhtä avoimen kurssia mihin pitää kirjoittaa semmonen oppimistehtävä suomeksi eikä tietoa löydy muualta kuin tosta enkunkielisestä opuksesta... Arrgh menee hermo noiden aivojen osien kanssa, en edes tiiä onko niille olemassa suomennoksia! :D Kiitoksia! :)

   Poista
 5. Tosi hieno toi uusi banneri !!:)

  VastaaPoista
 6. Nätti banneri ja kivoja nämä kuvat!!

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ihanan söpis tää uus banneri! (:

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihana uus banneri, tää sun ulkoasu on muutenkiniin kivan raikas! :) Millä teet noi kahden kuvan kollaasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Paintillahan mä ne teen :D

   Poista
 9. Kiva banneri ja nuo shortsit on ihanat ! :3

  VastaaPoista