maanantai 8. heinäkuuta 2013

jag har min ambition men ingen plats för den

och darför vill jag dansa


Faller

Åhh Norlie & KKV 


9. varasija napsahti pohjoismaisista kielistä, wuhuu... Ei mua edes järkyttänyt kun en aamulla löytänyt nimeäni listasta, vaikka etukäteen pelkäsin reaktiotani. Pitäkäämme siis peukkuja sen puolesta että kävisi niin kuin viime vuonna, eivätkä kaikki paikat edes täyttyisi. Suosittu linja.

Pelkäsin sellaista tyhjyyden tunnetta, tippumista pohjattomaan kuiluun, mutta ihme kyllä näen tän tilanteen jotenkin pelkästään uutena mahdollisuutena. Tänään en aio päättää mitä teen jatkossa, mutta eivätköhän suunnitelmat pian selkene. Toistaiseksi mulla ainakin riittää tekemistä, kun suoritan nyt kesän aikana noi psykan perusopinnot loppuun.

Mikäköhän mua vaivaa kun olen näin positiivinen. En taida sittenkään tuntea itseäni yhtään.

Pieni power walk Jennin kanssa teki joka tapauksessa hyvää. Lähtiessä vedettiin syvään henkeä ja tokaistiin: "Noni, kumpi aloittaa", minkä jälkeen pälätettiin taas pari tuntia putkeen. Meidän piti kiertää urheilupuisto kerran, mutta juttua riittikin neljän kierroksen ajaksi. Tai viiden. En ehtinyt laskemaan.

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää pohjoismaiset kielet oli siis mun kakkosvaihtoehto, psykologian valintakokeen sössin niin pahasti etten edes odota tuloksia :D

   Poista
 2. Ehkä sulla käy tuuri ja pääset silti ;) Ja vaikka et pääsisi, niin eiköhän jotain tekemistä aina vuodeksi keksi! Mä pidin kaksi välivuotta ja onneksi pidin, ei millään olisi riittänyt opiskelumotivaatio heti lukion jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan on toivoa vai miten se meni... :D Jep, pitää vaan tehdä kunnon suunnitelma! Mulla olisi kyllä jo niin kova hinku koulunpenkille...

   Poista
 3. Ehkä se paikka sieltä vielä tipahtaa! Mutta jos ei, niin ei se oo maailmanloppu, muistakin se! :D

  VastaaPoista
 4. Pidä toi positiivinen asenne :-) Kyllä niillä asioilla on tapana järjestyä (hehee vielä kun ite oppis elämään tän ajatuksen kanssa) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ainakaan tunnu yhtään siltä että lannistuisin :) Musta tuntuu että oon vihdoin omaksunut ton ajatuksen, onpa hassua! :D

   Poista
 5. Anna kohtalon hoitaa tää homma (vaikket siihen uskoisikaan). Kaikella on tarkotuksensa, ja mikäli et nyt pääse lukemaan psykaa/kieliä, on sulle luvassa jotain muuta mahtavaa tulevana vuonna. Voi olla että oot muutaman vuoden päässä vaikka ulkomailla tekemässä unelmaduunia, jota et uskonut vielä tänään mahdolliseksi :)

  Hyvä asenne sulla! Se selvästi osoittaa sen että tiedät, ettei opiskelu ole yhtä kuin elämä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon taas miettinyt paljon tota kaikella on tarkoituksensa -juttua, ja monesti se kieltämättä vaikuttaa olevan totta. :D Koitan nyt pitää tän asenteen, kaikki on tosiaan mahdollista :)

   Kiitos ihanan kannustavasta kommentista! <3

   Poista
 6. jännääää! toivotaan parasta<3
  mut niinkun riikka sanoi, välivuodet on jeez !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskalla toivoa mitään, unohdan nyt vaan koko jutun. :D Onhan ne, pitää vain käyttää hyödyksi!

   Poista