torstai 25. heinäkuuta 2013

kesäkosmetiikkaa


Yves Rocher lähetti taas muutaman jutskan kokeiluun! Tällä kertaa paketista löytyi kesään sopivat hoitotuotteet niin iholle kuin hiuksille.


Monoi de Tahiti -kuivaöljy olikin mulle jo ennestään tuttu. Rantalomalta tuoksuva öljy imeytyy iholle nopeasti jättäen sen ihanan pehmeäksi. Tätä voi suihkaista myös hiuksiin antamaan kiiltoa.


3 in 1 kosteuttava emulsio on myös vanha kamu, tätä meillä on ollut kotona aina. Luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia sisältävä emulsio kosteuttaa ihoa sekä parantaa rusketuksen kestoa, ja sopii niin kasvoille kuin vartalolle.


Korjaavaa babassou-öljyä ja ravitsevaa australianpähkinäöljyä sisältävää Hair Repair Oilia testasin vasta ensimmäistä kertaa. Tuotteen luvataan tekevän kuivista ja vaikeasti käsiteltävistä hiuksista pehmeät sekä helposti kammattavat. Hoitoöljyä levitetään hiuksiin ennen pesua ja annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia. Käsittely kuuluu tehdä pari kertaa viikossa. Mua hieman jännitti miten aine lähtee hiuksista, mutta sen saikin tosi helposti pois, eikä shampoopesun jälkeen ollut minkäänlaista tahmaa havaittavissa. Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen en vielä huomannut mitään mullistavia muutoksia, mutta hiukan sileämmältä tukka tuntui kuin tavallisesti.

4 kommenttia: