tiistai 16. heinäkuuta 2013

only you can be the aching in my heartOnly You - Ellie Goulding

Törmäsin tossa tämmöseen quoteen. Yleensä sivuutan kaikki ärsyttävän kliseiset mietelauseet, mutta tää sai mut ajattelemaan. Aluksi tuumin että kyseisestä ohjeesta pitäisi ottaa opikseen, mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin.

Olen aina ollut sellainen, että tunnen kaikki tunteet hyvin voimakkaina. Joko leijun pilvissä tai sitten rämmin pohjamudissa. En tarkoita mitenkään erotella itseäni muista tyyliin minähän olen erityisen herkkä tai intohimoinen, mutta näin subjektiivisesta näkökulmasta katsottuna koen olevani niin tunneihminen kuin olla ja voi. Ja yksi ainoa asia voi tehdä musta sekopään, niin hyvässä kuin pahassa.

Välillä mua suututtaa kun annan jonkin asian vaikuttaa muhun niin paljon. On äärimmäisen inhottavaa kun tuntuu että sisällä on musta möykky, ettei saa henkeä ja että kaikki kaatuu päälle. Toisaalta tuntuu myös älyttömän typerältä kylpeä euforian tunteessa, kuunnella pulssia nostattavia biisejä ja hymyillä tyhmänä. Mutta loppujen lopuksi kaikki se tuntuu paremmalta kuin tasapaksuus.

Jos siis tekee mieli innostua, mitä sitä turhaan itseään jarruttelemaan. Vaikka heittäytymisen seurauksena sitten joutuisi myöhemmin vellomaan niissä pohjamudissa.

Koska parasta on päräyttää kyynel (Anni Hoon sanoin :D) aina silloin tällöin, oli se sitten surusta tai ilosta.

16 kommenttia:

 1. niin totta! itekki oon kauhia tunneapina..välillä se ärsyttää, mutta toisaalta, son vaan hyvä asia :) parempi olla tämmönen ku olla semmonen tasainen betoni-ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tunneapina ja betoni-ihminen, mahtavat vertaukset! :D

   Poista
 2. Tykkään niin paljon sun teksteistä! Huomasin että oon myös aikalailla samanlainen, ihan kun ois omia ajatuksiaan lukenut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun ihana kuulla! Se on niin kiva kun joku pystyy samaistumaan :)

   Poista
 3. Olipa kiva postaus (taas!) :-) Tääl on kans yks joka on ilosena TOSI ilonen ja surullisena jossain maailman synkimmässä paikassa :-D

  VastaaPoista
 4. Sait laitettua omat mietteeeni sanoiksi!! Olen täysin samanlainen, kaikki aina jaksaa ihmetellä miten olen aina täysin euforiassa tai ihan masiksessa. Mutta hei, meillä ei ainakaan ole ikinä tasapaksua! :D

  VastaaPoista
 5. Oon koko ajan vaan enemmän sitä mieltä että meän pitää nähä!

  VastaaPoista
 6. Mä oon sit varmaan ihan tunnevammanen. :D Mun perus fiiliksiä on "väsyttää", "vituttaa", "nälkä perkele" jne. Tosin musiikki saa kyllä aikaan melkosia euforioita välillä, mutta muuten taidan olla melkoisen tunnekuollu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuskinpa! :D Kyllä noi on ihan tuttuja fiiliksiä mullekin... On se muuten jännä millainen vaikutus musiikilla on.

   Poista
 7. Mukava huomata, etten oo ainut, jolla tunteet menee välillä vähän ääripäästä toiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla minunkin puolestani, että muistakin tuntuu samalta! :D

   Poista