torstai 11. heinäkuuta 2013

vi blev presenterade du liknade nån från Hollywood

paita H&M / shortsit Cubus (itte leikkasin) / kengät Converse

Pieni nuhahan ei estä mua ottamasta aurinkoa! Lucalla sen sijaan on siihen mahdollisuus, jos Kaisun pihalla makoillaan. Se mulkosilmä kun tykkää istahtaa päälle.

Viitaten vielä edelliseen leffaan, tiedättekö sen kun tietty biisi laukaisee jonkin tunnetilan? Tuoksuihinhan voi liittyä vahvoja tunnepitoisia muistoja, koska aivojen hajuaistimuksiin erikoistunut alue sijaitsee lähellä limbistä järjestelmää, mutta musta tuntuu että tutuilla melodioilla on ihan samanlainen vaikutus. Mistä mahtaa se sitten johtua... Onko teilläkin niin että kuuntelette tiettyjä kappaleita vain kun olette rakastuneita, masiksissa jne?

8 kommenttia:

 1. Allekirjoitan tuon musiikkijutun niin täysin! Joskin mulla se liittyy enemmänkin vuodenaikoihin: syksyllä ja talvella kuuntelen tosi paljon Sonata Arcticaa, koska tunnelmallinen, soljuva, ehkä vähän melankolinen musiikki sopii tunnelmaan kuin nenä päähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten toikin! Kesällä tulee taas kuunneltua enemmän semmosta menevää ja letkeää musaa :D

   Poista
 2. Mul on kans vähä sama toi biisijuttu! :'D en pysty kuunnella tiettyjä kappaleita jossei mun mieliala oo sen biisin/sen biisin muistojen mukanen. Osittain se on tosi ärsyttävää.. koska on paljon biisejä joista tykkään ja haluisin kuunnella niitä millon vaan mutten vaan pysty.

  + Rakastan sun blogias!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Ärysttää kun jotain biisiä ei "saa" kuunnella koska se ei sovi mielentilaan, haha :D

   Oi kun ihana kuulla, kiitos! <3

   Poista
 3. Tosi kiva asu :> Mulla oli tänään napa paljaana, mutta oli tosi epämukava olo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse liikuin napapaidassa oikeastaan vain kotoa Kaisulle, niin ei ehtinyt häiritä :D

   Poista