lauantai 21. syyskuuta 2013

hiusjuttua


Mitä täällä tapahtuu, mun kuvista tulee Bloggerissa sellaisia kummallisen synkkiä ja harmaita? Piti tehdä Flickr -tili että sain nä tänne tällaisina kun halusin...

Nyt on tukka kunnossa ja olen iloinen! Harmaa tyvikasvu häipyi ja yleisilme vaaleni vielä hiukan lisää. Pysyttelen visusti tässä lämminsävyisessä blondissa, koska platinanväriset hiukset veisivät kaiken värin mun kasvoilta. Sitä paitsi tykkään tosi paljon tästä hiekkaisen beigestä (tai mikä onkaan) sävystä. Tyven värjäyksen ja raitojen laittamisen lisäksi saksittiin pois kuihtuneet latvat. Mutta ei sen enempää, sillä hiustenkasvatusprojekti jatkuu! Nyt en tee sitä itselleni tyypillistä virhettä, että draamanhakuisena pätkäisisin lettini hetken mielijohteesta. Sanoin Hannallekin, että jos seuraavalla kampaamokäynnillä puhun jostain polkasta, niin älä leikkaa.

Tiettekö mitkä ois siistit? Pastellihiukset. Mari tekikin jo aiheesta kuolauspostauksen, jonka kuvia katsellessa My Little Pony -henkinen tukka alkoi himottaa vain entistä enemmän. Jotkut vaaleanpunaiset tai persikansävyiset ois aika nam. Mutta jos rehellisiä ollaan, en tiedä oisko musta värjäämään... Vaatekriisit ovat tarpeeksi inhottavia ilmankin että joutuisi erikseen miettimään mitkä vaatteet sopivat tukkaan. Mulla palaisi käpy. Joten taidan jättää haasteen Marille. ;)

17 kommenttia:

 1. Aivan ihanat hiukset, sopii sulle ihan älyttömän hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Oon kyl niin sitä mieltä et sun pitää värjätä ens kerralla jotkut tommoset persikan väriset! Olis niiiin upeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, houkuttelis kyl pirusti... Saa nähdä :)

   Poista
 3. Aloin tässä miettimään että onko sun hiukset muuttunu mitenkään hiusten värjäilyn myötä? Onko niistä tullu ohuemmat tai huonokuntoiset? Ite oon kerran laittanu raitoja ja siitäkin on jo 2 vuotta aikaa.. Muuten värjäisin nämä inhottavat maantien harmaat hiukset tuollaiseksi ihanaksi blondiksi, mutta pelkään että näille tapahtuu jotain ja et nää menis pilalle ja ohuemmaksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän nä on mun mielestä kärsineet käsittelykertoihin nähden, täytyy sanoa etten huomaa muutosta hiusten kunnossa (tosin siitä on aika kauan kun värjäysoperaatio aloitettiin, niin hankala verrata). Mun blondaus on kyllä tehty asteittain raidoittamalla, ehkä se rasittaa sitten vähemmän kuin kokovärjäys... Tuskin sun hiukset pilalle menis, mutta kysy kampaajalta! Tukka vaalenee kyllä mukavasti jo yksillä raidoilla :)

   Poista
  2. vaikka mulle ei kysymystä osotettukaan niin haluan kyllä kompata Ellaa tuossa raitajutussa! Koko päähän kun ottaa vaaleita raitoja niin yleisilme vaalenee tosi paljon mutta hiukset ei rasitu lähellekään yhtä paljon kun koko pään blondauksesa. Ja juurikasvukaan ei näy lähellekään yhtä voimakkaasti, joten uuden raidoituksen voi tehdä myöhemmin kuin että värjäisi koko juurikasvun pois aina kuukauden välein :)

   Poista
 4. Ihanat hiukset kyllä ;o Tosi sileen ja hyväkuntoisen näköiset. :)

  VastaaPoista
 5. voii että on upeat hiukset !! ♥ sulle kyllä saattais hyvin sopiakki pastellinsävyset hiukset, kokeilemaan vaan! ainahan ne saa värjättyä takasin, jos ei silmää miellytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Totta, ja noi karkkisävyt haalistuukin kuulemma nopeesti. Hmmhmm...

   Poista
 6. Ihanat hiukset! Jooo pastellisävyjä seuraavana kehiin ;)

  VastaaPoista
 7. Nyt mullakin tulee sellasia harmaita ja synkkiä :( ääärsyttävää

  VastaaPoista
 8. Ai vittiläinen siulla on upea tukka! :O <3

  VastaaPoista