tiistai 24. syyskuuta 2013

I stay addicted to the poison that I love

ruutupaita ja T-paita Gina Tricot / shortsit H&M / kello Skagen / kengät Converse

The Used - In a Needle

En olekaan hetkeen kirjoittanut tänne mun kuulumisia. Mistäs sitä aloittaisi...

Vaikka alunperin olin pettynyt omien opiskelijabileidemme olemattomaan määrään, on tässä kuitenkin tullut juhlittua ihan kiitettävästi. Viime keskiviikkona meillä oli jenkkibileet Monkeyssa ja viikonloppuna hilluin Noran ja Jermun tupareissa. Joku ilta käytiin Rassen kanssa istuskelemassa keskustassa. Tulipa vihdoin testattua Edison ja Blankokin, jotka näin turkulaisena ois vissiin ihan hyvä tietää.

Myös kouluhommia riittää. Tän aamupäivän olen valmistellut mun muntlig presentationia, mun on pakko saada se kuntoon hyvissä ajoin että en parin viikon päästä ole ihan hukassa luokan edessä. En muuten enää kammoksu ruotsin puhumista niin paljon kuin alussa, lähinnä mua vain ärsyttää suppea sanavarastoni. Tuntuu että jokaisessa sanomassani lauseessa on sana jota en tiedä. Mutta kai tää tästä pikkuhiljaa! Ruotsin kurssien lisäksi meillä on tässä periodissa muun muassa kaikille humanisteille pakollinen kirjallisen viestinnän kurssi. Luennot ovat ehkä vähän puuduttavia, mutta eilisessä harjoituskerrassa oli jopa ihan kivaa. Korjailtiin kielivirheitä ja muotoiltiin uudestaan kehnoja virkkeitä, juuri sellaista pilkunnussintaa siis jota rakastan. Tuli muuten ihan puskista että ruotsin kieli ei olekaan yhdyssana (niinkuin eivät muutkaan kielet joiden eka sana on genetiivipäätteinen). Tästä päättelin, ettei myöskään muutama rivi sitten kirjoittamani ruotsin kurssitkaan ole yhdyssana. Onhan näistä opinnoista jotain hyötyä, kun ainakin opin kirjoittamaan!

Nyt lähden fonetiikan luennolle. Iltapäivällä on taas uttal och fonetikia, ja odotan innolla Noran ja Rasmuksen esitelmiä. Etenkin Rasmuksen, joka on ollut niin innoissaan aiheestaan "homosexualitet i Ryssland", ettei ole meinannut housuissaan pysyä. Haha.

7 kommenttia:

 1. *pilkunnussintaa ;)<3 pus och kram i miss you:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hemmetti! :D Samoin parahin Haisuli!!! Pusspuss <3

   Poista
  2. Onkohan toikin muuten erikseen?

   Poista
 2. Pitkällä viiveellä päädyin taas selailemaan tuonne mun 'linkkaa blogisi' -postaukseen laitettuja blogeja ja nyt vasta löysin tieni tänne. Ihania juttuja sulla, piti heti selailla vähän pidemmälle! Tykkään kovasti etenkin sun asuista. Pitänee palata jatkossakin lueskeleen :) Jäi muuten mietityttään, missä opiskelet?

  Anna / livetolove-anna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon ihanasta kommentista, kiva kuulla että innostuit selailemaan! Tällä hetkellä opiskelen pohjoismaisia kieliä Turun yliopistossa. :)

   Poista