tiistai 8. lokakuuta 2013

I hate looking like a fool


Kylläpä siitä tuntuu olevan aikaa kun olen viimeksi postaillut! En tosin muistakaan milloin olisin pitänyt blogin hiljaisena neljä päivää, hehe.

Mulla on tällä hetkellä aivan jäätävä stressi. Tänään pidin vihdoin sen suullisen esitelmän, jota olin panikoinut viimeisen kuukauden. Ei se edes mennyt ihan kamalan kehnosti vaikka päivällä itkin Rasmukselle sitä kuinka en varmasti tulisi saamaan sanaa suustani. Moni sanoi että vaikutti siltä kuin en olisi jännittänyt yhtään, mitä todella ihmettelin. Puhuin kuulemma rauhallisesti ja selkeästi vaikka itse tunsin olevani hermoromahduksen partaalla. Aika jännää.

Joka tapauksessa, nyt kun selvisin tuosta, mulla on taas aikaa stressata kaikkea muuta. Mulla on vielä niin paljon hommaa ennen joulua, etten todellakaan tiedä miten tulen selviämään kaikesta. Mutta eiköhän asiat jotenkin saada järjestymään! 

Kuulemisiin :)

6 kommenttia:

 1. Mun kaikki esitelmät menee just silleen, että jännittää ihan liikaa, ääni tärisee, puhun valonnopeudella ja olen hermoraunio. Mutta palaute on aina, kuinka puhun ihanan rauhallisesti, hyvällä nopeudella ja näytän tosi luontevalta, ihan ku ei jännittäis yhtään... :D hämärää

  VastaaPoista
 2. Mistä noin hauska muistitikku? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun en millään muista, sori! :D Tohon on ehditty tallentaa jo monet esitelmät :P

   Poista
 3. oot tosi kaunis ja upee blogi! :)

  VastaaPoista