tiistai 15. lokakuuta 2013

there's no time to discriminate


Tänään mun olisi niin tehnyt mieli mennä onepiecessä kouluun, mutta en kehdannut. Käväisin vain fonetiikan kertaustunnilla ja tsekkaamassa grammatikin tenttitulokset. En päässyt läpi. Jäipä vielä pisteestä kiinni. Tä ei taidakaan toimia ihan samalla periaatteella kuin lukiossa, kai mun on vaan pakko kaivaa se oppikirja postipaketista. Mutta kun ei jaksaaaaaaaa. Haluaisin vain lukea persoonallisuuspsykaa, mutta ennen kuin pääsen palaamaan siihen pitää vielä opetella selittämään millä perustein sanat jaetaan en- ja ett-sukuisiin sekä muita yhtä hyödyllisiä asioita elämässä menestymisen kannalta. Huomenna on fonetiikan tentti, josta suunnittelin kyllä pääseväni läpi jo olemassa olevilla tiedoillani. Tiedänhän sentään mikä on glottaaliklusiili.

Näin viime yönä hassua unta. Siinä sarjamurhaaja jahtasi mua. Sillä oli tapana leikata uhreiltaan kasvot ja tehdä niistä naamarit.

15 kommenttia:

 1. Mä oon joskus kattonut tollasen elokuvan kun sun uni! :D

  Ite en ees uskaltanu käydä siinä grammatikin tentissä ja nyt pitäiskin lukea fonetiikan lisäks sitäkin... Oli muuten lähellä etten itkenyt siellä fonetiikan kertauksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho joo vai! :D Hyi kauhee...

   Tää kielioppi on niiiiin turhauttavaa. Toivottavasti onnistais torstaina. Nooh mut kyl me ainaki tosta fonetiikasta kirkkaasti läpi mennään, veikkaamallakin kun voi voittaa! ;D

   Poista
  2. Jos yhtään lohduttaa, niin siitä tentistä sai kyllä ihan kiitettävän pelkästään monisteetkin lukemalla! Joskin luin kyllä kirjan alueet kurssin aikana, mutta musta ne aivan samat asiat on paperilla - ranskalaisin viivoin vain! Tsemppiä!

   Poista
  3. Okei, en jaksanu niitäkään pahemmin katella viimeksi, mutta nyt luen siis ainakin ne! :D Kiitti Bea :)

   Poista
 2. Olen itse lukiossa ja hui kamala miltä jatkoopinnot kuullostavat.. Tulen niin taistelemaan ruotsin kielen kanssa. Rakastan sitä miltä se kuulostaa ja haluaisin osta, mutta sei vaan millään tunnu jäävän päähän... espanja ja ranska kyllä jäävät mutta ei se ruotsi. Mikä siinä on?

  Ja huuii kamala tuo sinun uni. Näin melkein samanlaista itsekkin juuri..


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi älä hätäänny, tää oli ihan oma mokani kun en viitsinyt kuunnella tunneilla tai tehdä läksyjä :D Ei toi kielioppi loppujen lopuksi kovin monimutkaista ole, hemmetin tylsää vain. :)

   Joo hippasen ahdistava uni, toivottavasti ei jouduta kärsimään tommosista enää...

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Innolla odotan noita tulevaisuudessa liihottelevia jatko opintoja... :D ja kamala uni!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 4. Käyksä solariumissa vai miten oot noin ruskee? Kuinka paljon otat yleensä aurinkoo kesäsin? :) ihanat sukat!! Mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaan käyny! Kesäisin otan aurinkoa melko ahkerasti, ja rusketus säilyy mulla pitkälle talveen (kropassa siis, naamastahan olen jo kalkinvalkea...) Mäkin tykkään noista hirveesti, mutta en yhtään osaa sanoa mistä ne on! Sain ne joskus lahjaksi Jensulta :)

   Poista
 5. Toi sun uni on samallainen ko elokuva Teksasin moottirisahamurhaaja. :) Olikohan vielä niin että elokuva taisi perustua tositapahtumiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyh, toivottavasti ei perustu tositapahtumiin!! Oonkohan mä nähny jonkun mainoksen tai trailerin joka ois jääny alitajuntaan muhimaan...

   Poista
  2. perustuuu se tositapahtumiin!:)

   Poista
  3. Huhheijaa! :D Kamala maailma...

   Poista
 6. Ou wow! Kuinka ihania kuvia! :)
  Joo sama täällä vähän ton lukutekniikan kanssa, et eipä paljoa tule kirjoja availtua. No onneks valmistun ehkä 3 L ylioppilaaks eli Lukio Lukematta Läpi. Pitäis varmaan pikku hiljaa alkaa availemaan noita pääsykoekirjoja yms., jos aikois päästä oikikseen sisään, mutta kun ei nappaa :D

  VastaaPoista