tiistai 5. marraskuuta 2013

lauluvideoTää päivä lähti käyntiin heliumpallojen imuttelulla Anni H:n kanssa (mäki haluun lääkisristeilylle leikkimään kuumailmapalloa). Kun oltiin saatu päämme tarpeeksi pyörälle mentiin Caribiaan pulikoimaan. Koko kylpylä vaikutti ihan autiolta! Hypeltiin porealtaasta avantoon ja testattiin välillä liukumäkeäkin. Kaiken hauskuuden kruunasi vielä kerrosateriat Hesellä.

Nyt kouluun!

24 kommenttia:

 1. Haha, miten hauska video! Huippu! :D

  VastaaPoista
 2. Oot NIIN sulosen näkönen täs videossa! Awws<3

  VastaaPoista
 3. haha ihana! :DDD piristi kauheesti! :3

  VastaaPoista
 4. Sadepäivän piristys, kiitos tästä:D Vitsi, kun lausut hyvin ruotsia! Mihin ammattiin valmistut ton koulun jälkeen?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa mukavaa jos piristi! Nojaa, mutta kiitos kumminkin :D Ruotsinopettajia tuolta koulusta lähinnä valmistuu, mutten ajatellut jäädä tonne pitkäksi aikaa!

   Poista
 5. Haha hauska video! Sun blogis sai juuri uuden seuraajan :) http://oonnasa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Eiiikä kuinka sulonen :D Illan piristys kyllä! hiukan hauska. Ollaan kerran ostettu sellanen täytetty foliopallo torilta ja meinattu kokeilla tota heliumi ääntä lopputuloksena se, että pallo oli tyhjä ja meidän äänet normaalit. Sisälsi vissiin jotain kaasuja vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh thanks :P No höh! Meinasin just että ens kerralla pitää käyttää vappupallot hyödyksi :D

   Poista
 7. nmii minkä ikäne olit ?

  VastaaPoista
 8. Ohoh...juuri kun katsoin, löytyisikö tätä kappaletta tuolta ylemmistä videoista, muttei löytynyt. Täällä se sentään oli ja vieläpä tällaisessa muodossa!! ;P

  VastaaPoista