sunnuntai 3. marraskuuta 2013

vart tog du vägen jag kan inte hitta digNorlie & KKV - Där Jag Hänger Min Hatt

Eilen juhlittiin Lauran ja Venlan vähän-niinku-synttäreitä. Kuvia ei luonnollisestikaan tullut otettua kuin boolimaljasta. Toiset kyllä täyttelivät instaa jos jonkinmoisilla ryhmäotoksilla, mutta mua ei jotenkaan yhtään huvittanut poseerata! Halusin vain chillata, ja syödä sipsiä. Haha.

Aaaa vitsit että toisinaan ärsyttää tämä sosiaalinen kömpelyyteni! Puheliaiden ja ulospäin suuntautuneiden juttuja on aina helppo kuunnella ja kommentoida, mutta voi hemmetti kun haluaisin jutustella kaltaisieni hiljaisempien kanssa tuntematta itseäni ihan idiootiksi... Miten te normaalit ihmiset tutustutte toisiin, paljastakaa mulle small talkin salat?!

12 kommenttia:

 1. oii niin kivoja kuvia ja hyvä teksti taas kerran..oon kateellinen..oot niin hyvä kirjottamaan! mie alotan "small talkin" yleensä tuntemattomien kanssa joko nolaamalla itteni täysin tai sitten sillälailla että en keksi mitään sanottavaa ja lähen pois tilanteesta.. muuten oliko hyvää tuo mustikkamuffinssitee? en uskalla maistaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanuus! <3 Oon huomannut että jos keskustelukumppanini ei ole kovin puhelias mulle tulee joku tarve "täyttää" kaikki hiljaiset kohdat ja selitän sitten tauotta ihan mitä sattuu...
   On se! Mun mielestä ainakin, maista vaan :D

   Poista
 2. Mulla on kans ihan sama ongelma, en uskalla mennä juttelemaan kellekään tuntemattomalle. Jos kuitenki otan itteeni niskasta kiinni ja meen, ni onnistun yleensä nolaamaan itteni täydellisesti. Alan täristä eikä puheesta saa mitään selvää... Joten nykyään mä tyydyn yleensä olemaan hiljaa :D
  veeruskancarpediemblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu juttu. Välillä sitä tuntee olonsa niin avuttomaksi: "Mee nyt juttelee, ei se nii vaikeet oo!" Okei, mä meen! Noni nyt mä menin. Mitä mä nyt teen?!!

   Poista
 3. Haluaisin niin tuntea sut irl! Oon lukenu sun blogia jo pitkään ja tuntuu,että ollaan tosi samanlaisia. Ehkäpä me jossain vaiheessa kohdataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän ihanaa että jollekin tulee tollanen fiilis! Se on aina niin kivaa kun joku ymmärtää mistä puhun, en oo edes tajunnut miten helposti blogin avulla voikaan löytää samantyylisiä ihmisiä :)

   Poista
 4. Hirmu kaunis olet noissa kuvissa! :) Haluaisin kanssa maistaa noita uusia muffinssi teitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maistapa ihmeessä ;) Siitä cup cake -mausta en itse tykkää mutta toi mustikkamuffinijuttu on hyvää! :)

   Poista
 5. IHANA toi pinkki huulipuna, kenen se on? <3
  Pistää vaan aivot narikkaan ja unohtaa stressata sitä, että jännittää niin usein homma lähtee sujumaan ihan itsestään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munhan se, toi on sitä Lumenen Natural Code -sarjaa :)
   Jep, pitää lopettaa se yliajattelu! :D

   Poista
 6. Aivan ihanaa toi huulipuna! Muutenkin tosi kiva blogi sulla!
  Joo, ja small talkin salat, mitäpä tähän sanoisi? Yritän itse aina vain olla mahdollisimman oma itseni, niin kliseiseltä kuin se kuulostaa! Aina ei onnistu, mutta se toimii jos jokin.
  -Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mmm totta, siitä on aina hyvä lähteä. On vaan niin vaikea aloittaa keskustelu ihan tyhjästä :D

   Poista