maanantai 30. joulukuuta 2013

materialismionnellisuuuuuuus

Kotona ollaan! Joulu meni mukavasti auringossa köllötellen ja kauppoja kierrellen. Rahaa tulikin poikkeuksellisesti törsättyä aika lailla, ja olen kuulkaas nyt niin huumassa tekemistäni ostoksista, etten malta lykätä niiden esittelemistä yhtään. Aloitetaan reissupostaukset siis reissushoppailuista!

Mangon outlet osoittautui oikeaksi aarreaitaksi. Kuten tiedätte, en varsinaisesti ole mikään laukkuihminen, mutta tähän kaunokaiseen ihastuin ensinäkemältä:
Tsekkasin hintalapun, jossa luki 15 euroa, ja ostopäätös oli tehty.

Mangosta löysin myös monta muuta kivaa juttua:
Muun muassa kaipaamani talvitakin! Nyt olen entistä tyytyväisempi etten uutta toppatakkia etsiessäni tyytynyt mihinkään ihan kivaan, vaan annoin asian olla kunnes törmäsin siihen oikeaan.
Eivätkä mun takkihankinnat jääneet yhteen. Mietin ylläolevaan törmättyäni sopisiko se oikein mun tyyliin, mutta käppäiltyäni hetken muualla ja kuviteltuani millaisia ihania asukokonaisuuksia takin ympärille voisikaan koota, kiiruhdin takaisin Mangoon toivoen että tangossa roikkuisi vielä se yksi XS. Ja roikkuihan siellä.
Olen melko varma että sinisestä perusneuleesta tulee yksi mun käytetyimmistä vaatteista.

Mangon lisäksi villiinnyin Stradivariuksessa. Siellä tekemieni ostosten perusteella voisi luulla mun lempivärin olevan vaaleanpunainen...
Miksi kaikissa kivoissa paidoissa pitää lukea jotain typerää, kuten "you are mine"? Noh onneksi tosta ei pahemmin saa selvää.


Ostin viime vuoden Teneriffan matkalta sattumalta täydellisen sävyisen kulmakynän, jolle olen koittanut löytää Suomesta seuraajaa, mutta turhaan. Olen ostanut varmaan viisi kulmakynää, kaikki vääränvärisiä, joten päätin nyt tilaisuuden tullessa täydentää hieman varastoja!

Ärsyttävän rakeisia kuvia, anteeksi. Täällä kaamoksessa ei vaan millään meinaa valo riittää.

Mutta hei, mitäs mieltä ootte mun löydöistä??

8 kommenttia:

 1. Itselläni on ollut kyseinen laukku harmaana - se oli kyllä tosi tilava ja helppo kantaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Siltä vaikuttaa, täytyy pian päästä kokeilemaan käytännössä!

   Poista
 2. Tuo sininen takki on ihan älyttömän ihanan mallinen! :)

  VastaaPoista
 3. oho sähän oot villiintynyt ;) hehe mul on käynyt kulmakynän kanssa joskus tolleen samanlailla, että ostin jonkun randomkynän ulkomailta ja etsin sitä kissojen ja koirien kanssa joka paikasta. en vieläkään oo saanut käsiini! miks oikeensävysiä kulmakyniä on niin vaikee löytää.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, semmosta harvemmin käy! :D No äläpä muuta sano, en ois kans uskonu...

   Poista
 4. Toi vaaleanpunainen neule on niin ihana! Silmät sydäminä vaan sitä katselen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos paljon! :D Täytyy myöntää että olen itsekin hyvin tykästynyt siihen.

   Poista