sunnuntai 15. joulukuuta 2013

tukka kuosissa jälleen


Koska selfiet on aina cool.

Kyselin alkuviikosta Hannalta aikaa terapiasessioon aka hiustenlaittoon, ja pääsinkin kampaajantuoliin jo perjantaiksi. Viime kerrasta olikin vierähtänyt tovi (kuten mun tyvikasvusta hyvin huomasi), ja tuli melkein kiire selittää kaikki keskeiset elämän kiemurat kolmen kuukauden ajalta.

Aluksi pelkäsin että tulisin laihtumaan kun muutan kotoa, mutta nyt mua huolestuttaa ihan päinvastainen. Anni H. toi mulle jäätävän purkillisen pipareita käydessään täällä viime viikolla, ja päärynä-homejuusto-piparit ovat sen jälkeen olleet mulle lähestulkoon jokapäiväinen herkku. Niitä mä tarjoilin eilenkin, kun ihana Jensu tuli kyläilemään! Jossain vaiheessa Camikin liittyi seuraan, ja ilta vierähti jutellessa syvällisiä mun uuden pöydän ääressä.

Nyt lähden käppäilemään kotikotiin tyhjentämään mun huonetta. Se onkin aika rankkaa puuhaa, etenkin henkisesti. Viimeksi pommittelin Haisulia jatkuvasti kuvaviesteillä, kun löysin kaikenlaisia yläasteaikaisia kirjeitä, kuvia ja piirustuksia. Lopulta uppouduin lukemaan mun vanhoja päiväkirjoja. Ja nehän eivät olekaan mitään ihan kevyttä luettavaa.

Illalla leivotaan Millan kanssa, jei!

14 kommenttia:

 1. Oot kyllä niiiin kaunis :> !

  VastaaPoista
 2. Kirjotat jotenkin tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli kova suunnitelma, kun muutan omaan kotiin rupean syömään kevyesti, ja terveellisesti. Paskat. Mies tekee niin hyviä safkoja, eikä ne ole mistään kevyimmästä päästä, joten hello fattie. En ole ikinä syönyt näin paljon kuin nykyään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Mä luulin että laiskuus ruoanlaitossa pelastaisi mut lihomiselta... Mutta ei se estä mua syömästä herkkuja kuiva-ainekaapista :D

   Poista
 4. ootpas kaunis ja ihanat hiukset!:o

  http://thelovetolose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana tää sun blogi !! oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 6. Itselläni useita kertoja muuttaneena kotikotonakaan ei valitettavasti ollut jänniä löytöjä tehtäväksi sieltä muuttaessani :< kaikki lienee hävinnyt tai pois heitetty jo aiemmin. Mutta siistiä että itse olet törmäillyt nostalgisuuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no pöh! Onhan se ihanaa että on muistoja tallella, vaikkeivät ne kaikki niin kauniita olisikaan. :)

   Poista
 7. Oi ootpa nätti! Sulla on ihania kuvia sun blogissa :)

  VastaaPoista