perjantai 7. helmikuuta 2014

ain't it fun


Paramore - Ain't It FunPooloneule plussakelillä + kiire + darra + Yliopistonmäen portaat = bueno.

Onneksi Miltsi asuu melkein naapurissa, ihan tossa tois puol jokkee, niin ei koskaan tarvitse tuntea itseään yksinäiseksi. Eilen päätettiin laamailemaan jäämisen sijaan lähteä ulos. Mentiin Vegasiin, koska ei oltu saatu lippuja Pikkulaskiaiseen eikä näin ollen päästy sen jatkoille Börsiin. Mutta eipä se mitään, Börsissä oli ilmeisesti ollut hieman ahdas tunnelma.

Keskiviikkona olin autokoulun kakkosvaiheen liukasajossa ja teoriatunneilla. Teoriaosuus oli aika herättävä, se sai mut ehkä pelkäämään rattiin istumista vielä entistäkin enemmän. Ajaessani kotiin Paimiosta noteerasin varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni kaikki hirvivaroitukset sun muut huomiomerkit. Aivot raksuttivat. Jos törmäys seitsemän kilsan tuntivauhdilla tuntuu jo ikävähköltä, niin miltäköhän tuntuisi nyt syöksyä sataakahtakymppiä päin kaidetta? Kuinka nopeasti omaiset saavat tietää? Kuka kertoo kavereille? Miten tieto välittyy ulkomaille? Nojoo, selvisin kuitenkin hengissä kotiin, niska vaan oli vähän juntturassa.

Yleisesti ottaen tuntuu että kaikki rullaa. Hyvä fiilis.

10 kommenttia:

 1. Hah mäkin olin just viikko sitten kakkosvaiheessa. Mä en sentään törmänny hirvikn tai vastaavaa vaan jotkut maailman neroimmat kakarat heitti jättikiven sillalta tuulilasille!@#&$*@! Siinä sitten kaiken maailman selvittelyä, poliiseja, vähän traumapoliklinikkaa ja muuta ajotunnille varsin kuuluvaa! Selvispä siinä että ei ollu poikien eka kerta, ei oltu niitä vain aikasemmin saatu kiinni. Aikasemmin päivällä olivat saaneet heitettyä kiven niin kovaa että bussin tuulilasi meni rikki...
  JOO, en halua pilata sitä hyvää fiilistä nyt! Ihanaa viikonloppua sulle ja nauti onnellisesta mielialasta ♥★:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vittu :o No onneksi saatiin kiinni, eipähän aiheudu enää harmia noiden kakaroiden toimesta... Toivottavasti sulle ei jääny pysyviä traumoja!

   Hei kiitos paljon ja kivaa viikonloppua sullekin Emmi! :) ♥

   Poista
 2. On pakko tulla sanomaan että sulla on aivan ihana blogi ja oot muutenkin todella nätti! Oli pakko liittyä lukijaksi :) Ja jos sua yhtään kiinnostaa käy kurkkaamassa mun blogia http://jannika-karolina.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Tietty käyn katselemassa :)

   Poista
 3. No voi sua ja hirvivaaraa. Onneksi selvisit kotiin ilman törmäyksiä. :)
  Mä tiedän et sulla on triljoona lukijaa ja et rikoin sääntöjä, mut halusin silti haastaa sut. :D
  Blogissani siis odottelee haaste sulle: http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/2014/02/33-faktaa-minusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D

   Hei kiitti haasteesta! Mulla on ollut tässä vähän kiireitä enkä ole oikein ehtinyt keskittyä blogiin, mutta koitan saada haastevastauspostauksen koottua lähiaikoina! :)

   Poista
  2. No kato ei sen niin väliä, mä tykkään sellasista rennoista tavoitteista, kuten - tän vuoden aikana. :D
   Eikä tietenkään oo pakko tehdä ollenkaan. Ei stressiä! <3

   Poista
  3. Hahaa :D <3 Kyllä mä ton jossain välissä haluan tehdä, vaikuttaa sen verran kivalta! :)

   Poista