lauantai 1. maaliskuuta 2014

I don't know everything about you, would you like to spend time with me


Hehe aika taiteellinen muokkaus, eikö! Tämä rölli varasi muuten kampaaja-ajan tiistaiksi, voipi olla että tällä kertaa haen taas jotain pientä muutosta lookkiin... Joten stay tuned ;)

Mistä tunnistaa tosiystävän? No siitä, että hän jää luoksesi tiskaamaan kun lähdet kouluun, kuten Milla perjantaiaamuna teki odotellessaan kyytiä kotiin. Torstai-ilta oli humalainen mutta hyödyllinen, sillä opin tarkastelemaan asioita oikeustieteilijän näkökulmasta. Noi oikeusjutut ovat aina olleet mulle vähän hämäriä, en esimerkiksi oikein ymmärrä miten asianajaja voi puolustaa päämiestään jos itsekin uskoo tämän syylliseksi ja toivoisi tälle rankkaa tuomiota. Tai miten oikeus päättäisi insestitapauksissa, jos asianomaiset itse eivät kokisi toimintaansa haitalliseksi mutta toimisivat väärin kolmannen osapuolen mielestä ja ennen kaikkea vastoin lakia... Okei, kännissä luovuuteni on huipussaan.

Se tässä telkkarittomuudessa on vähän ärsyttävää, että en tiedä mitä Salkkareissa on viimeksi tapahtunut koska eilisen jakso ei vieläkään ole katsottavissa Katsomosta.

Anyways, nyt on aika laittaa itsensä ihmisennäköiseksi ja lähteä jokirantakäppäilylle Haisulin kanssa! Mukavaa lauantaita :)

EDIT// Pirun Selänne... Turhaan siis odottelin sitä Salkkarit-jaksoa, hmmph.

11 kommenttia:

 1. Eilen ei tullut ollenkaan salkkareita, koska tuli se sel8nne leffa :) että älä turhaan odottele ! :D

  VastaaPoista
 2. Eilen ei tullu salkkareita koska Sel8nne-leffa tuli :D itekki etin aika kauan kyseistä jaksoo ennenku sain tietää :D

  VastaaPoista
 3. Perjantaina ei tullut salkkareita Selänne ohjelman takia! :D Siinä syy.

  VastaaPoista
 4. Eilen ei tullu salkkareita ku tuli sel8nne-leffa :D

  VastaaPoista
 5. Hei, tää on nyt ihan random mut halusin sanoo, et sä oot ihana. Älä koskaan unohda sitä! :3

  VastaaPoista
 6. nukuin justiinsa neljän tunnin päikkärit (hehee) ja näin susta unta! :D oltiin jossain kaupunkilomalla, hitto ku en muista. mun piti tulla heti kirjottaa se uni yksityiskohtia myöden sulle mut arvaa vaa unohtuks ne kaikki jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Oon imarreltu että oon päässy sun uniin, heheh XD No mut toivottavasti meillä oli ees kiva loma enkä marissu liikaa! :D

   Poista
 7. You know nothing about me. However, I'd spend time with You :)

  VastaaPoista