tiistai 4. maaliskuuta 2014

tukkamuutosta


Koska juurikasvuni ei mielestäni ollut vielä tarpeeksi pitkä, päätin korjauttaa asian. Hanna nauroi kun näytin kuvaa Jared Leton liukuvärjätystä fledasta, olin kuulemma ensimmäinen tyttö joka käski ottaa siitä mallia. Ja vissiin ensimmäinen ylipäätään.

Huomasin että mun letti onkin jo melkoisen pitkä. Eipä vaan ole tullut pantua merkille, kun en koskaan pidä hiuksia auki saatika suorista niitä.

26 kommenttia:

 1. just hienot hiukset! sopii sulle!

  VastaaPoista
 2. eikä, noi on ihan huippuihanat! mä oon tässä pohtinu et pitäskö yrittää kasvattaa vähän omaa väriä takas ja oleilla juurikasvuhiuksilla ja leikkiä että ne on liukuvärjätyt... ei kyllä ehkä näyttäis ihan tältä :--D onks sulla mitään vinkkejä miten saat pidettyä hiukses noin hyväkuntosina ja miten oot saanu ne kasvamaan noin pitkiks (luultavasti geenit, mutta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mikä ettei ;D Ite en osannut päättää kokeillako liukuväriä vai vetäistäkö kokonaan ruskeiksi, niin päätin ainakin tässä välissä kokeilla tämmöstä.

   Pitsadieetti toimii! No ei, mutta Hanna kyseli samaa enkä tosiaankaan osannut vastata. Mä kun syön ihan miten sattuu ja ruokavaliostani todennäköisesti puuttuvat kaikki tärkeät kivennäis- ja hivenaineet :D Olen kyllä muutaman kuukauden ostanut kotiin Novelle Sinkki + E:tä, sinkkihän vissiin vaikuttaa jotenkin hiustenkasvuun. Mutta en sitten tiedä oisko se muka voinut pitää mun hiukset kunnossa :D

   Poista
 3. Tosi kiva tukka ! Itekin täytys keksiä jotain uutta hiuksiin, kun nyt on oma väri kasvanut noin 15 senttiä jo juuresta esiin, eikä maantienharmaa tyvikasvu kyllä mun silmää miellytä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! No sehän onkin aika samanmittainen kuin tää mun tyvi nyt :D Ei maantienharmaassa mun mielestä ainakaan ole mitään vikaa, parhaalta se tyvi varmaan näyttää silloin kun on mahdollisimman lähellä omaa oikeaa väriä :)

   Poista
 4. jotenki siun tyyli ylipäätään ihan vaatteista, kirjotustyylistä, hiuksista ja asenteesta/huumorista lähtie on jotenki ihan sikamakee! en osaa selittää asiaa tarkemmin mut jotenki vaa kolahtaa iha superisti minuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vähän siistiä kuulla! :D Kiitos hirveesti! :)

   Poista
 5. ihaana<3 pituus ja väri ja sinä etenkin!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanalta näyttää sun hiukset ja todellakin ne on ihanan pitkät!

  VastaaPoista
 7. ihana antsku T miltsi

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Haluan kuitenkin olla kokonaan brunette, joten tänään luvassa taas kampaajavisiittiä :P

   Poista
  2. No sä oot nopea liikkeissäsi ja stalkkasinkin jo instasta et hyvälle näyttää. :)
   Mäkin varasin tänään kampaaja ajan niin saa sit fledan kuntoon kevään kunniaksi. :)

   Poista
  3. Hehee, kiitoksia :) Jee, kampaajalla käynti virkistää aina kummasti!

   Poista