maanantai 11. elokuuta 2014

I love this life

Moro pitkästä aikaa! Toivottavasti teillä on ollut mahtava kesä, mulla ainakin on. Aika yllättäen.

DSC_1307 (2) DSC_1152 (4) DSC_0364 (2) DSC_0548 (3)

Tehtiin viikon lomareissu Kosille perheen ja siskon poikaystävän kanssa, oli aika kivaa. Leikin professional-valokuvaajaa, minkä vuoksi suurin osa kuvista on ihan mössöä. Mmöh.

DSC_1288 (2)vv DSC_0617 (3) DSC_1247 (2) DSC_0586 (2) DSC_1075 (2)v DSC_0441 (2) DSC_1358 (4)v DSC_1352 (2)v

Mutta joo, asiaan. Olen pitkään pyöritellyt päässäni uudenlaisia ajatuksia bloggaamisesta ja blogimaailmasta, ja bloggausmotivaation hiipuessa päätin kokeilla miltä tuntuisi olla kokonaan postaamatta. Ja se on tuntunut tosi hyvältä.

DSC_0698 (2) DSC_0710 (2) DSC_0662 (2)

Yksityisyys on aika siisti juttu. Arvokkaat hetket on kivempi tallentaa omaan mieleen kuin julkiseen blogiin (aika tekopyhää munlaiselta ahkeralta insapäivittäjältä...) Joka tapauksessa aion nyt nauttia elämästä ilman bloggailua. Voi olla että palaan hyvinkin pian, tai sitten en ollenkaan. Saa nähdä!

DSC_0810 (2)v
Kim Cesarion - I Love This Life

12 kommenttia:

 1. Voi ei tosi harmittavaa, mutta ymmärrän kyllä täysin! On ollut niin mahtavaa seurata sun blogia, joka on ollutkin yksi suosikeista. Toivon kaikkea hyvää ja älä ota paineita blogista vaan tee juuri niin kuin susta tuntuu parhaalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista Nelli <3 Mua harmittaa eniten se että vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa hälvenee, tuntuu tavallaan kuin hyvästelisi kaverit. Mutta ehkä vielä palaan! :)

   Poista
 2. oi vihoinki postaus!! minkälaisen riemunhuudon päästinkään itsestäni.. :D oli mahtavaa kuulla susta taas, vaikka ei ehkä niin mukavissa tunnelmissa. on ollu kyllä aivan ihana lukea tätä blogia, oon tykänny jokasesta jutusta ja jopa jaksanu aina lukea tekstitkin (suuri juttu mulle:D). tauko voi tehä hyvää ja ehkä lopettaminenki, pitää kuunnella vaan itteään ja että miltä itestä tuntuu :) eihän se oo ollenkaan mielekästä ja hyväksi itelle jos vaan väkisin pusertaa kuvia ja tekstiä tänne! onneksi sun juttuja voi instassa seurailla! oot kyllä ihana typy Ella! <3 tulee ikävä! ainii ja mulla ainaki oli huippu kesä! mm. ruottissa tuli oltua kolme viikkoa :) oli ihanaa taukoa tämmösestä lappilaisesta rupukylästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihana :D <3 Kattellaan nyt mihin mieli kallistuu blogin suhteen! Jeee kuulostaa kivalta, mahtavaa että sullakin oli onnistunu kesä!! :)

   Poista
 3. Wonderful photos :) You are really beautiful!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! :)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihanii kuviii!! Oot niin täydellinen :)

  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista